Ecotechnics ECK 3500 / 3900

ECK 3500.JPG

Ecotechnics er en av de verdensledende produsentene av servicestasjoner til aircondition, produsert utenfor Firenze i Italia.


De har flere OEM godkjenninger og anbefalinger.


Ecotechnics har vært levert til norske bilverksteder i en årrekke og er anerkjent i markedet.


Automatisk servicestasjon til R134a eller HFO1234yf

Hybrid versjon. Sikker behandling av PAG/POE ved arbeid på hybrid og elektriske biler


ECK3500-up   ECK3500‐HFO


A/C-servicestasjonen med alle vanlige funksjoner. Dens standard funksjoner gir et høyt nivå på brukerkomfort via 5-tommers LCD-skjerm. Ekstra alternativer gir flere oppgraderings muligheter. Tilgjengelig for kjølemediet R134a eller HFO1234yf


ECK-3500/3900 - Fullautomatisk A/C-servicestasjon for gjenvinning, resirkulering og oppfylling med kjølemiddelet HFO1234yf eller R134a. Den høye kjølemiddel gjenvinnings graden sikrer dagens ugjennomtrengelige bidrag til miljøvern. Serviceventilene betjenes manuelt.


ECK-3500/3900 - Tidsbesparelser i arbeidsprosesser.

Den patenterte og svært kompakte aluminiums gjenvinningsenheten gjør denne A/C-servicestasjonen unik og rask. Rør-linjer og avstander er forkortet og øker dermed effektiviteten og påliteligheten. Arbeidstiden er merkbart kortere, og den høye arbeidshastigheten reduseres ikke selv ved høye utetemperaturer og svært sterk bruk. Etter spesifikasjonen av alle automatiske eller manuelle arbeidstrinn av operatøren, er alle prosessene fullautomatiske. Ingen serviceventiler må betjenes.

ECK 3900.JPG

ECK-3500/3900 - Det verksted-orienterte designet er brukervennlig og passer til verkstedets behov, leveres i to versjoner som også varierer i farger. Med den blå ECK3500 er trykkmålerne anordnet vertikalt og slangens oppbevaringsboks er plassert sideveis. Den grå ECK3900 har slangeoppbevaringsboks og de horisontale trykkmåler på forsiden av enheten.Last ned brosjyren under for flere opplysninger og alle tekniske detaljer.


NEDLASTNING


BROSJYRE
Kontakt Oss