EM9380

EM9380.jpg


Elektronisk hjul balanserer for biler, lette transportmidler og motorkjøretøyer Rask og presis, ideelt for høye belastninger.


LCD-skjerm (touchscreen-monitor), ideelt for visning av høyoppløselig grafikk og til bruk for den medfølgende programvaren. På forespørsel, er Weight Management program suite tilgjengelig, som inkluderer mindre vekt, programvare som tillater en betydelig reduksjon i vekt ved å analysere ulike terskelverdier basert på biltype (den eneste på markedet).


SPIN UNIT. Redusert syklus tid og høy ytelse garanterer høy arbeidsbelastning. Automatisk målesyklus, hjul bremse, balansering, elektronisk fastspenning og bremse posisjons søk: enkel drift og høy produktivitet. Vedlikeholdsfri motor og de nyskapende designløsninger garanterer pålitelighet og stabilitet.
Dimensjonert til å arbeide med dype felger uten behov for avstandshylser.


Elektronisk måling av diameter og avstand, plassering av selvklebende vekter på klokken 3-6-12 velges av brukeren. Takket være det store tomrommet mellom rammen og flensen er det lett å nå den indre del av hjulet for rengjøring og festing av motvektene (vekt holder klemmen leveres på forespørsel).


VEKT HOLDER. Tiltalende design og figurer utformet slik at maksimal tilgang til innsiden av hjulet. De mange vekt-holder skuffer, oppbevaringsrom for koner og tilbehør og justerbar skjerm garanterer maksimal ergonomi. Skuffen er laget av svært motstandsdyktig materiale.

OPPBEVARING AV TILBEHØR. Side tilbehørsrommet er designet for å lagre universal flenser, koner og foringer. Arbeidsområdet holdes ryddig og tilbehør er lett tilgjengelig og beskyttet.


HURTIG KALIBRERING, høy følsomhet. Kalibrerings vekt som er inkludert påføres direkte på spinnings-enheten. I Motorsykkel programmet er ikke tilbehør nødvendig.


Utvendig sensor for automatisk måling av hjuldiameter (leveres på forespørsel).

Pneumatisk hjuleløfter TT80 (leveres på forespørsel).


Laserpekeren bidrar til å plassere motvekter raskere og mer presist. Innside hjul lys gjør det lettere å ta målinger, plassere motvekter, rense og kontrollere at felgen ikke er skadet (leveres på forespørsel).


NEDLASTNING


BROSJYRE


Kontakt Oss