Artiglio Master Code


Et halvt århundre er passer siden den første Artiglio ble laget og elleve år siden introduksjonen av  "Leva la leva" (dekkspakfri) teknologi, og nå hever CORGHI ennå en gang standarden med ARTIGLIO MASTER CODE.

Med den nye hjul dimensjon leseren som muliggjør automatsk verktøy posisjonering, og den uvurderlige Smart Corghi System demonterings prosedyre omskriver MASTER CODE regelboken for dekk omlegging. Dette viser nok en gang Corghi's uovertufne evne til kontinuerlig å styre utviklingen på området.

Målsetningen for disse nye maskinene var å oppnå en enda høyere grad av automatikk, for å øke ytelsen og effektiviten på alle hjul typerog for å redusere bruken av den stadig mer verdifulle råvaren - tid. Det datastyrte Touch Screen systemet veileder operatøren gjennom alle prosedyrer og foreslår en best mulig løsning på ethvert problem som kan oppstå.

MASTER CODE er kompatibel med alle dekktyper, fra Run Flat-UHP dekk til både små dekk og store ballong dekk.

Denne nyeste kreasjonen fra CORGHI - DEN ENESTE NYSKAPEREN BLANT DEKKOMLEGGERE - gjør arbeidet sikrere, enklere og hurtigere for profesjonell dekkservice og samtidig sikrer total beskyttelse for dekket.

Se Brosjyren for detaljer og tekniske data.

NEDLASTNINGER

BROSJYRE OG SPESIFIKASJONER

Kontakt Oss