Artiglio Master 26 MI

Artiglio Master 26.jpg

Automatisk dekk omlegger med "Leva la leva" (dekkspakfri) teknologi.
Den første og originale siden 2001, den eneste uten kontakt med felg kanten.


Denne Artiglio Master modellen avslutter dekkspak alderen, fysisk anstrengelse, bekymringer om de skjøre felgene og farlige påkjenninger på dekk, og fortvilelse over stadig å måtte forholde seg til nye felg typer i et raskt utviklende marked.


Arbeidsprinsippet bak denne revolusjonen er helt nyskapende og unikt: elektronisk forhåndsinnstilling av hjuldiameter etterfulgt av automatisk posisjonering av alle verktøyene, heisen som laster og losser hjulet i optimal posisjon, automatisk operert bead utløser enhet med kontrollert komprimering, den automatisk opererte verktøy hodet som monterer og demonterer dekkene uten noen dekk spak, og alt dette uten at føreren må flytte seg fra arbeidsstilling, siden alle kontrollene er plassert sammen på en ergonomisk konsoll som muliggjør drift i full sikkerhet, noe som sikrer maksimal nøyaktighet og optimaliserte arbeidsprosesser.


Videre takket være den nye " MI POWERED SYSTEM " innebygd inverter motorer, justerer antall omdreininger på dreiebordet under arbeid, slik som å holde momentet konstant med store fordeler særlig for lav profil og Run Flat dekk.


Den automatiske giring i henhold til kraften som kreves av maskinen betyr enkel inngrep selv på tradisjonelt vanskelige dekk, samt optimalisering av arbeidstid og energisparing sammenlignet med konvensjonelle motorer. Vi har forbedret hva de andre fortsatt prøver å oppnå.


Se brosjyren for detaljer og tekniske data.NEDLASTNINGER


BROSJYRE

Kontakt Oss