AGT Tilt - NYHET!

AGT-Tilt.JPG

Corghi fornyer konseptet Mobilt Verksted, og tilbyr en ny dekk omlegger som oppfyller alle kravene til Mobilt Service verksted.


Sammen med tilhørende generatoraggregat (elektrisk kraft + trykkluft) og montert i en varebil kjenner denne dekk omlegger ingen grenser. Dekk omleggeren foldes ut gjennom sidedøren.


AGT Tilt er den nye dekk omleggeren designet for å sikre hastighet og effektivitet ute på veien og i serviceområder. Mobiltjenesten den gir, vil ikke gi deg lange avstand fra verkstedet ditt. Denne dekk omleggeren har et ytelsesnivå som tilsvarer alle andre modeller i Corghi Truck-linjen.


AGT Tilt tilbyr alltid muligheten til å koble kraftverktøy til den dedikerte 220 volt kontakten.
Hvis forholdene tillater det, kan AGT Tilt også kobles til en ekstern 400 volt linje for å nøytralisere bruken av varevognens generator.


AGT Tilt kan kombineres med generatoraggregatet. Den er utstyrt med en dieselmotor for total selvdrift. Generatoren kan levere strøm på både 400 og 220 volt. I tillegg er det en tilførsel på 12 bar komprimert luft med en 120 l lagertank. Luften leveres via 2 forskjellige linjer, en med smøring for luftverktøy og den andre for inflasjonspistolen.


CAR MATE tilbehør: tilpasset hjul for lette kjøretøy.
Takket være det nye CAR MATE-tilbehøret er det også mulig å jobbe med bilhjul. Dette praktiske og uerstattelige tilleggsutstyret gjør det mulig å jobbe trygt og raskt på alle typer bilhjul, både med stål- og aluminiums felger.


Se brosjyren for flere detaljer.NEDLASTNING


BROSJYREKontakt Oss